Welke earbuds wireless passen bij mij?

Ben je op zoek naar nieuwe oordopjes omdat je oude versleten zijn of dat je af wil van de modellen die je hebt met snoer of gewoon omdat je zin hebt om nieuw oortjes aan te schaffen? Met earbuds wireless kun jij nog meer genieten van muziek en geluid uit je tablet of smartphone. Nu zijn er heel veel verschillende modellen op de markt, met heel veel verschillende opties en heel veel verschillende kwaliteiten. In dit artikel helpen we je, aan de hand van een aantal vragen, om te ontdekken welke oortjes bij je passen. Dus lees snel verder en ontdek de perfecte match.

Ben je een veel gebruiker?

Als je je oordopjes veel en vaak gebruikt is het slim om te kiezen voor oordopjes van goede kwaliteit. Die hoeven niet eens zo duur te zijn. Je hebt al echt goede oortjes vanaf een euro of 50. Daarnaast wil je als veel gebruiker aandacht besteden aan de batterijduur. Die kan nogal verschillen bij earbuds wireless. Sommige batterijen gaan een paar uur mee, andere tot wel 60 uur of meer. Als je de dopjes vaak gebruikt dan raden we je aan om modellen te kiezen die lang werken zonder opladen.

Hou je van een stevige beat?

Ben jij een muziekliefhebber en hou je van een stevige beat? Kies dan voor earbuds wireless waarbij je de lage tonen extra nadruk kunt geven. Met extra bastonen maak jij het luisteren naar muziek nog intenser. Dans mee op de beat van de muziek en voel je vrij! Wil je nog meer beleving dan is er ook de optie om de hoge tonen extra uit te lichten.

Beweeg je veel tijdens het luisteren?

Met earbuds wireless kun je al veel vrijer bewegen dan met oordopjes met snoer. Je hoeft nooit meer verstrikt te raken in het snoer en je kunt er makkelijk mee sporten, fietsen en dansen. Daarnaast is het zaak om te letten op de pasvorm van de oortjes. Elk oor is anders en als de oortjes niet blijven zitten is dat heel vervelend. Met oortje met verschillende sets eartips heb je altijd de juiste maat. Daarnaast kunnen oortjes met siliconen of foam eartips het dragen prettiger maken. Zeker als je lang achter elkaar muziek luistert.

Wil je helemaal afsluiten met je earbuds wireless?

Wil jij even helemaal alleen zijn met je muziek en een moment voor jezelf creëren? Met earbuds wireless met active noise cancelling kan dat. Deze functie zorgt ervoor dat het geluid van buiten ook buiten blijft zodat jij ongestoord kunt luisteren. Soms kan het handig zijn om juist wel de geluiden van buiten te blijven horen. Dan is het slim om te kiezen voor de functie ambient mode. Die functie zorgt ervoor dat je wel lekker naar je eigen geluid kunt luisteren en dat het geluid van buitenaf ook nog steeds hoorbaar is. Als je gevoelig bent voor geluiden is dat een optie die je waarschijnlijk niet als prettig zult ervaren. Let op, in het verkeer is het verplicht dat je geluiden van buitenaf hoort.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *