Tweedehands fietsen Utrecht

Tweedehands fietsen Utrecht

Tweedehands fietsen, Utrecht staat er vol mee. Maar wilt u wel een goede fiets voor niet al te veel geld? Dan kunt u terecht bij Fietsenwinkel ‘t Jochie in de binnenstad van Utrecht. Bij Fietsenwinkel ‘t Jochie vindt u al een tweedehands fiets vanaf € 50,00. In onze werkplaats wordt de fiets helemaal nagekeken zodat u meteen veilig de weg op kunt. Remmen, banden, verlichting, het wordt allemaal voor u gecontroleerd.

Tweedehands fietsen Utrecht

Nieuwe fietsen

Naast tweedehands fietsen voor Utrecht en omgeving kunnen wij ook nieuwe fietsen leveren. Nieuwe fietsen gaan wel op bestelling, bijvoorbeeld een mooie omafiets. Doordat de fiets speciaal voor u besteld, vragen wij hiervoor een aanbetaling.

Reparaties en onderhoud

Voor reparaties en onderhoud kunt u ook bij ons terecht. Niet alleen voor tweedehands fietsen in Utrecht maar ook elektrische fietsen, bakfietsen, mountainbike of gewoon nieuwe fietsen kunt u door ons laten onderhouden. In geval van reparatie nemen wij direct contact met u op om te overleggen en dan bespreken we ook de kosten. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Ook voor onderdelen en accessoires zoals fietsbellen, handvatten, snelbinders of fietstassen kunt u terecht bij Fietsenwinkel ‘t Jochie.

Contact

Wilt u in Utrecht uw fiets laten repareren of zoekt u een nieuwe of tweedehands fiets? Kom dan gerust een keer langs bij Fietsenwinkel t Jochie. We zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag zijn we van 09.00 tot 17.00 uur geopend.

   Fietsenmaker Utrecht     Fietsreparatie Utrecht     Contact opnemen